終於同朱家👨🏻嚟到中環街市為左要食爆餡三文治🥪😋😋😋之前喺K11已經食過一次 我地仲買埋外賣🥡返屋企食 系呀我食左二份三文治🥪🤪🤪芝士龍蝦🦞汁通粉 自家製蟹肉忌廉餅 韓式甜辣雞鎚 脆炸魷魚配士拉差蛋黃醬 蝦🦐兵蟹醬鐵板三文治🥪(就係軟殼蟹+小龍蝦沙律/他他醬/青瓜/羅馬生菜) 咁樣拎外賣🥡返屋企食好有喺韓國去旅行住民宿食外賣嗰種感覺呀嗚嗚🥲misssss芝士龍蝦汁通粉系朱🐷嘅 佢唔系一般芝士🧀系重量級芝士🧀🍝Crazy!!!! 我好鍾意食個脆炸魷魚🦑粉漿唔厚份量好多 配個士拉差蛋黃醬丁點辣叼下味 為左唔比朱🐷食我仲話全部系辣唔分比佢食我同朱家就share埋個爆餡三文治🥪我其實都建議大家叫外賣返屋企食 或者係中環街市樓下有啲public area比大家食嘢有張枱咁樣會方便啲因為真係太多餡料 女仔真係要兩隻手先拎得到🥪🥪🥪🥪每一下都爆曬汁 喺屋企食就食到幾亂都影響唔到人😛😛😛
終於同朱家👨🏻嚟到中環街市