2015-01-03 1106 浏览
昨晚系天后食晚,行过清风街,见人头涌涌,梗系唔执输埋去八下,我呢个电视精一睇门口张枱就认得某电视剧里面出现过,禁就等位啦,其间见D员工都快手快脚,应该唔洗等好耐,二十分钟过去,终于到我,一坐低,有个红色短头发姐姐埋黎问我地要D乜,我梗系要整个即撞木桶豆腐花先啦,再黎多个逢星期四,五先有既亚旺冻汤丸,热就试得多,未试过冻。个亚旺冻汤丸,芒果底好味,加埋D椰果仲有西柚肉,最正D汤丸够烟印唔会咬唔开,有D奶皇系里面,限量出品果然唔同。另外个木桶豆腐花,木桶上,外型已经攞唒分,仲好细心跟埋个计时器,姐姐话个钟响先开盖,我梗系照足指示做啦,果然又香又滑,真系好正。总括来讲,样样都有诚意既,系D位有D迫,不过人多无计啦,会再去。
亚旺冻汤丸
即撞木桶豆腐花