2020-07-24
週末同好友去左中環遮打大廈行街,經過見到有間裝潢時尚明亮既健康飲品店。Le Jus標榜無添加、不加糖漿,選用世界各地新鮮水果製成唔同功效嘅健康飲品!即刻心心眼!!最後買左1人1杯~每款飲品都清楚列明所選水果同卡路里,當中以真空攪拌處理方法鮮榨新鮮水果,透過低溫攪拌就可以減低食材氧化,保留更多營養!Regular size為380ml, 加HK$10就可以upsize至480ml。Morning GloryAvocado, Banana, Oatmeal, Almond, Skim Milk有我最愛既牛油果,搭配香蕉、燕麥、杏仁等,帶黎滿滿既營養,328 kcal,>15g Protein。好岩早餐/下午茶飲,飲完一杯都幾飽肚,每啖都係濃郁又smooth既牛油果mix香蕉味,甜度剛好,健康又好味、飽肚感之選!Energy BoosterRed Dragonfruit, Banana, Blueberries, Skim Milk, Greek Yogurt排毒首選既紅肉火龍果,搭配香蕉、藍莓、希臘乳酪等,岩哂瘦身排毒,274 kcal,>15g Protein。入口清甜夠
經過見到有間裝潢時尚明亮既健康飲品店。
Le Jus標榜無添加、不加糖漿,
選用世界各地新鮮水果
製成唔同功效嘅健康飲品!
即刻心心眼!!最後買左1人1杯~
每款飲品都清楚列明所選水果同卡路里,
當中以真空攪拌處理方法鮮榨新鮮水果,
透過低溫攪拌就可以減低食材氧化,保留更多營養!
Regular size為380ml,
加HK$10就可以upsize至480ml。
Morning Glory
有我最愛既牛油果,搭配香蕉、燕麥、杏仁等,
好岩早餐/下午茶飲,飲完一杯都幾飽肚,
每啖都係濃郁又smooth既牛油果mix香蕉味,
甜度剛好,健康又好味、飽肚感之選!
Energy Booster
排毒首選既紅肉火龍果,搭配香蕉、藍莓、希臘乳酪等,
岩哂瘦身排毒,274 kcal,>15g Protein。
入口清甜夠哂fresh,每啖都係新鮮足料既水果,
滿滿纖維解膩一流,飲落好幼滑清新,口感豐富。
Le jus真材實料,選用新鮮水果,夠哂足料,
炎炎夏日飲返杯健康好味又解渴,期待下次再試其他口味。