2012-10-20 146 浏览
用左operice gum耐第一次寫食評(即係依家野令我好想推薦比大家)價錢比旺角d火鍋平(可能荃灣租金無gum貴)材料真的不錯!d肥牛好正,我特別中意粟米,煮完都仲係好甜,芝士丸好食,飲品方面有薏米水,蜂蜜綠茶,汽水任飲,jolly shandy 都唔駛錢。好多野食都唔錯,應該選料係有要求既。係可惜番茄湯底去到中途已經唔sai番茄味,d waiter成日要問兩次先refill野飲,不過食物就黎齊同算快。環境都算舒服鬆動乾淨唔嘈,可能好彩坐到餐廳既dook dook位,同frd唔駛好大聲講野。總括黎講,可能有比佢更好食既火鍋,但係依個價錢有依個質素真係未試過,所以好期待再去食,不過要預早定,都容易full。

價錢比旺角d火鍋平(可能荃灣租金無gum貴)