2005-10-19
在香港,想食快餐漢堡包,別無選擇,係得老麥,就係老麥.一係去美式餐廳,成舊水一客,不如去西餐廳食pasta.Triple O,s年前進駐Great food hall.終可為一眾漢堡包迷加多個選擇.當你話$60 一個set 覺得好貴之時,不如試左先好講.咁如果你一直覺得一個漢堡餐,係唔應該過$30的話,我建議你去大家樂買個飯盒填飽個肚算.眾人將漢堡包label成垃圾食物,老麥多少要負上責任,一個無heart,只會賺大錢,背後剝削員工的大企業.又點會做得出美食,漢堡包,其實可以做得好好食.Triple O,s個磨菇雞扒包,論size贏晒老麥Big Mac成幾個身位.塊扒juicy,啖啖肉,絕對唔係果d老麥六成牛肉,四成其他化合物之質素可比.個包本身漲卜卜,篤一下唔會留低指印. side dish薯條更比老麥french fries好吃得多,真正食著有薯仔味的薯條.我地唔係細路,唔好再比老麥呢d機械洗腦化的廣告荼毒下去,當你試過Triple O,s之後,包你I,m lovein it.
一係去美式餐廳,成舊水一客,不如去西餐廳食pasta.