2020-10-16 1163 浏览
點完張餐單得三成嘢上枱, 其他嘢唔到, 或者上錯枱!! 咩事呀???!!!是日公司 team lunch, 而家仲係四人飯聚令所以變咗分三張枱. 未叫嘢食之前原來有另一個department 嘅同事都喺度食!! 😂 大家自己入自己枱嘅點心紙!! $126 有90分鐘任食, 唔會要求d咩但係無可能差成咁!!! 🤬🤬🤬 我哋total 都有6-7張枱... 食完之後只有一張枱覺得ok!! 叫第一轉等咗30-40 分鐘後得3-4碟餸上枱, 叫人追吓d嘢又黑面 , 話廚房得一個人! 一個人就唔好玩全間酒家”任食” 好唔好??? 大家返工都大約都只有60-70分鐘食飯, happy Friday 咪食長少少??? 等40分鐘都餓㗎??? 黑完我哋面就為有照等!! 到d嘢出得又錯漏百出.... 🤬🤬🤬 明明係隔離枱又死要好肯定話係我哋枱!! 真係好嬲!! 叫咗第一round d 嘢好耐唔出, 唔通仲傻仔繼續等咩? 咪去叫round 2 囉!! Round 2 又只係出四成嘢, 所以去叫 round 3... 之後round 1 嘅嘢開始慢慢出返嚟!! 然後我哋仲嬲!! 😶😶😶咁其實係應該叫第二 r

叫咗第一round d 嘢好耐唔出, 唔通仲傻仔繼續等咩? 咪去叫round 2 囉!! Round 2 又只係出四成嘢, 所以去叫 round 3... 之後round 1 嘅嘢開始慢慢出返嚟!! 然後我哋仲嬲!! 😶😶😶咁其實係應該叫第二 round 定係唔好叫, 做傻仔喺度等呢??? 你哋自己諗啦!!!!

食咗咁耐, 錯嘅同出咗嘅碟數應該差不多 , 你哋仲想去食嘅就預備好去坐多過食啦!! 如果你無嘢做去比 $126 + 10% 飲杯茶都可以嘅!!! 我唔會再去!!!