2021-02-15 504 浏览
话咁快再黎呢度食😆 因系真系以味道同价钱黎讲系好抵食 都系要book台既 今日要试第二样野 小食有我钟意食日薯格💁🏼‍♀️热溶芝士薯格上台个下有d surprise 个卖相都赢哂 望落都想食 佢个芝士好香呀 但竟然唔腻 热辣辣好好食 佢份量其实岩岩好 但都系唔够喉羊西冷配薄荷芝士酱老实讲我系第一次食羊西冷 西冷比我既感觉系好硬身 鞋烚烚 但呢个系软滑架!同埋佢配个芝士酱 原来一d都唔会好腻 而且好香 同埋佢卖相真系好好 再顺带一提 因为有大肚婆系度 佢煮得有少少生 叫佢再煮 都无问题 同埋再煮都唔会鞋架😆 仲要个摆盘都仲系好靓 太好了 所以大肚婆最后都食得!要赞👍🏼泰式冬荫公烧鸡菠萝意大利饭呢个系泰式西食 味道好特别 酸甜香口 少少辣 有惊喜!仲要好creamy 鸡又煎得香滑👍🏼真心推介!

小食有我钟意食日薯格💁🏼‍♀️热溶芝士薯格

羊西冷配薄荷芝士酱