今日岩岩收工,就約左閨蜜去上環等佢收工去食晚餐,比我地發現左呢間餐廳,裝修都好優雅,服務員熱情既招待好快就入去坐。首先我地點左個韓式泡菜安格斯牛肉炒意粉,呢個有泡菜味bb辣,容易入口,意粉非常彈牙,口感一流。安格斯牛肉肥瘦分佈平均。入口即溶,味道非常好。跟住再叫多個蝦頭油櫻花蝦海鮮粒炒飯,呢個蝦超大隻,而且好新鮮彈牙。帶子份量又十分多,落足料去炒。櫻花蝦味既炒飯第一次食,真係配合得天衣無縫,世界級享受。跟住飲品方面就選左粉粉櫻花椰香鮮奶特飲熱飲,呢個賣相已經吸引死人,好靚既心形🧡都唔捨得飲,要慢慢欣賞一番。飲落去重有驚喜,呢道既飲品係唔會加糖精,佢既甜度適中係從椰子個道出黎。真係真材實料有保證。另一杯係士多啤梨鮮奶沙冰特飲,呢個係用左9粒士多啤梨黎整出黎,都係完全唔落糖精,甜度岩岩好,大大杯,份量十足,真係好滿足,真心好飲。呢道早餐外賣自取都有折,如果早上可以食到飲到,全日都好精神開工。真心好味。一定會再黎幫襯。