2019-03-17 100 浏览
尋晚一家大細嚟試吓呢間咁多好評嘅火鍋店,雖然三百幾蚊位仲要大小同價,但都想試一試,一去到已經坐得勁唔舒服,地方細到呢,算,如果好食都冇所謂,但規矩多多,想食響鈴先,唔好意思,要跟次序上,唔你想幾時食就幾時食,除餐set好嘅嘢完全計錢,計我哋三個人頭,牛肉粒竟然真係俾三小粒,肥牛六片,想食多片,加錢囉,飲品又唔包,成十五蚊罐汽水,過隔離食卜卜蜆煲好過啦,食到一肚氣,唔明點解有食評話乜嘢好大方,自問鍾意周圍試火鍋嘅我,真係未見過三個人食,竟然俾得出三粒細細嘅牛肉粒,同六小片肥牛片,仲要係下價貨嗰隻,都咁小家,出面是但一間二三百蚊嘅任食火鍋都高質大方過呢間嘢,手打肉丸直頭可以用難食嚟形容,毫不彈牙,下次都係去番釣x翁,倫x同旦x食好過,起碼坐又坐得舒服啲,唔洗跟咁多無謂嘅規矩,最重要係人哋嘅食物真係高質過呢間嘢好多好多囉。