廷廊

Palm Court
餐厅: 廷廊
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-05-02 791 浏览
食4:30𠮶场,5月1号公众假期都唔多人。入到去即刻俾左open rice coupon俾waitress, 到埋单时都系黎左张原价既单,要叫佢改返8折,折完加埋一都要610几蚊。睇图都见到个scone唔系好对路,个scone 食落真系好唔掂,硬骨骨,无牛油香,个底直头系硬到切唔开。。。失败!三文鱼三文治正常。Crab quiche个挞皮系淋既。。味道正常,但卖相系成个set都唔靓既。。。烧牛肉卷有啲干争争。鹅肝酱无鹅肝味道,好淡,比无花果嘅酸味盖过咗,个面包底又系干硬化。。。真心对啲咸点感到失望!红莓泡芙好似无filling 咁,内馅似系少少jam同干燥红莓脆粒,我expect 入面会多啲filling。抺茶红豆tart既抹茶味唔够浓郁,成件食完系偏甜左啲,要即刻饮水。。成个set唯一好食既系朱古力脆皮𠮶件cake,蛋糕湿润,有果仁增加口感,有少少passion fruit 酸味balance 返个朱古力既浓味。Black Forest 杯仔甜品,正常嘢。成个set食完系觉得个出品好无诚意好hea 。我完全唔会建议大家黎食,600几应该可以有更好既quality.

Black Forest 杯仔甜品,正常嘢。

成个set食完系觉得个出品好无诚意好hea 。