2019-02-16
琴日食完今日真心覺得伏到要寫(食評)成班朋友固定飯聚,大家上網搵燒肉店食,見到依間 食評/食物相好似唔錯,而且價錢算高,應該唔會差得去邊喇。但去到就.....首先頭盤:海鮮拼盤- 只可以講係不過不失,完全食唔到鮮,D蠔一燒縮到完全冇肉!喜之次又係冇味!真係得隻鮑魚睇得下!第一轉牛肉:人頭件數,但......師傅真心刀工強到冇得頂!件件溥到紙咁...。溥都唔緊要,最大獲係又冰又冇肉味.......說好的和牛呢!!😡😡😡(講真我都知和牛一定係日本,澳洲果隻係後天帶去養既,但係你都冇理由又溥又冇牛味嫁麻!!!)😡😡😡第一轉刺身拼盤:都係一般放題質素,但見到海膽wo,好似唔錯咁,好喇試試佢喇,(居然有苦味!!!)喂大佬丫,完全唔店囉!!咩貨源黎嫁!😡😡😡咁我不如去食一般放題喇!!再來叫左轉豬頸肉,又係冇用味!!!仲要好細條!總結:咁既收費對比出來既質素真心唔掂!冇下次!!冇下次!!冇下次!!仲有最緊要,果個經理!!!服務態度真心唔得囉!我朋友接杯酒,佢接唔實唔小心倒左小小落大脾同位到,咁我地個個拎紙巾抹返喇,經理都(好熱心好熱心好熱心)咁拎紙巾俾我朋友抹,但係!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡《我聽
再來叫左轉豬頸肉,又係冇用味!!!仲要好細條!
仲有最緊要,果個經理!!!服務態度真心唔得囉!我朋友接杯酒,佢接唔實唔小心倒左小小落大脾同位到,咁我地個個拎紙巾抹返喇,經理都(好熱心好熱心好熱心)咁拎紙巾俾我朋友抹,但係!!!!!😡😡😡😡😡😡😡😡😡《我聽到佢(積)一聲同埋+個(唉)字囉!!!😡😡😡😡😡😡
講真,我朋友都唔係有心,你又懶醒咁唔兜去另一邊上酒要遞俾人傳過去!係唔係你都有責任丫! 咩態度,有冇training過嫁!?😡😡😡😡
食到中段經理笑笑口咁埋黎問:(試唔試下今日既毛蟹腳丫,78蚊一份。)我地話:(唔駛喇,食住先。)佢都即時黑哂面咁
500幾蚊一位,張單成4000幾蚊。質素真係唔值依個價,冇驚喜。經理態度完全錯哂!!係錯X哂丫X你老X!!😡😡😡🤯🤯