2005-06-08
我一向都好鐘意食八爪魚丸!!但平時去街既時候,試過好多間以"八爪魚丸"為主打既店舖佢地既八爪魚丸都唔好食既!!就連好多人都話好好食既旺角某某八爪魚丸店,我成日行過都見好多人排隊,亦都好多人話好食,但自從我上次試過之後就怕怕喇!! >.<"0尋晚同男朋友去街,行到差唔多9 點幾先諗食咩~最後就決定去呢間店舖一試佢既八爪魚丸喇!~ ^^收銀員同整八爪魚丸既師傅真係超級有禮貌!!個收銀員靚女仲問我地要原味定係芥辣味,咁我就話要原味,但係個收銀員就話俾埋Wasabi 既醬包我等我地可以點0黎食~ 服務一流!!買完之後就即刻去foodcourt 度食~嘩~~~ 真係超級好味呀!!!!!!!!!!!!!!!粒粒八爪魚丸都好大粒,而且個皮仲係脆脆地咁既!!真係好好食呀!!!!!!!!!!!!!雖然就咁睇個價錢好似貴左D ......但當一食完之後,就必定會覺係係物超所值嫁喇!!整體上既評分0黎講,如果10 分係full marks 既話,我真係會比足10 分!!!!!!!
0尋晚同男朋友去街,行到差唔多9 點幾先諗食咩~
最後就決定去呢間店舖一試佢既八爪魚丸喇!~ ^^
收銀員同整八爪魚丸既師傅真係超級有禮貌!!
買完之後就即刻去foodcourt 度食~
嘩~~~ 真係超級好味呀!!!!!!!!!!!!!!!
粒粒八爪魚丸都好大粒,而且個皮仲係脆脆地咁既!!
真係好好食呀!!!!!!!!!!!!!
雖然就咁睇個價錢好似貴左D ......
但當一食完之後,就必定會覺係係物超所值嫁喇!!