見有少少時間所以就去咗葵興地鐵站附近嘅一個商場搵嘢食,點知發現呢度有一間辦館。佢係一個開放式嘅餐廳,俾人一種休閒舒適嘅感覺,餐廳環境又唔嘈吵。我一個人就叫咗一個溫泉蛋肉醬長通粉、一個甜品心太軟。順帶一提,餐廳係有lunch set,所以佢仲有湯或者沙律揀,我就揀咗佢當日嘅椰菜花湯,飲品叫咗巨豐提子梳打。🌻溫泉蛋肉醬長通粉肉醬通粉睇落去好似好簡單,但個肉醬長通粉真係要讚下,肉醬絕對係夠入味,我連個底啲汁都食得好乾淨。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻椰菜花湯嗰個人呢就好少飲椰菜花湯嘅,不過因為想飲湯多過食沙律所以就試吓呢個湯簡單來講係好清淡,食正餐前唔錯既選擇。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。🌻心太軟有睇開我食評嘅人都知道我成日都會食甜品,如果要我講到呢個心太軟嘅特色,我就一定話佢夠晒熱辣辣!因為我係一個好重視食物上菜時嘅溫度

🌻溫泉蛋肉醬長通粉

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻椰菜花湯
呢個湯簡單來講係好清淡,食正餐前唔錯既選擇。

。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

🌻心太軟