2013-02-14
同朋友拜完車公,例牌去大圍食返餐下午茶!途經近油站入完油轉了一圈好彩見有個錶位,泊低醫下肚。一落車就見一間裝修幾高級咁嘅甜品店,剛好有本人最愛食的拿破侖。見咁多雜誌訪問過就入去try try😊一行四人叫咗招牌名的殿糖級心太軟,雞蛋布丁,鮮雜果oreo木糠布甸同我最愛的拿破侖。吾夠三分鐘先到雞蛋布丁!😱😱😱😱$36蚊,用禮盒比我仲有說明書同最佳食用期限指示,口感好幼滑好香,而且仲有雲呢拿子,好好味😊😊雜果木糠布甸,女友最愛因為配合生菓令到冇咁滯同吾會溜👍👍👍。心太軟一切開,吾係流槳.....係爆槳咁😨😨😨😨😨我地都試過自己喺屋企整,但係出街食真係吾同!朱古力好香濃,皮仲有d脆脆地!吾怪得有咁多雜誌訪問😃😃😃15分鐘後,我的拿破侖終於來喇!😱😱😱😱😱😱$40蚊,我以為好普通,點知成碟拿破侖放到好似酒店食咁!用叉一叉落去,超級鬆脆!中間吉士仲要好滑👍👍👍👍👍👍仲要個餅仲係熱嘅。真係十個讚,推介推介結脹時候見到佢有d卡片比人攞,原來喺天后同旺角有分店,一定再去旺角試多次!因為近d😁😁
雜果木糠布甸,女友最愛因為配合生菓令到冇咁滯同吾會溜👍👍👍
。