食川菜既環境都咁靚😳? 周圍都有好多花花既裝飾品,令人賞心悅目! 而且服務態度良好。Lunch time 去食,估吾到咁大碟!夠晒飽,所以都幾抵食。我揀左泡椒家常雞 $68落左好多酸辣椒落去煮,叫左小辣都吾講得少,偏辣,食到條脷麻麻地,雞塊都幾入味,食辣既係幾開胃既,lunch time 成個人都醒晒😂黃炆茄子脆魚腩 $68茄子好香口,送飯食一流 ,幾塊魚腩都大大件,成碟既份量真係吾係好食得晒🙈濃湯雜菜鍋 $68真係好多菜!蒜味特濃,除左有菜心、椰菜花同粉絲,仲有牛丸同埋魷魚,非常足料!五指毛桃燉雞湯,跟餐吾揀餐飲可以揀呢個湯,老火湯,補一補都好,好飲!另外,跟餐附送紅糖桂花冰粉,好似大菜糕,據知食左有解辣既作用🤔
我揀左泡椒家常雞 $68

黃炆茄子脆魚腩 $68