2021-10-22 66 浏览
今日係咁諗食咩好之際,我老公話好想試呢間新開雞髀飯上網睇開始時係58蚊,今日入黎食$65神級雞髀飯先唔好講價錢,呢個炸脾真係好!個皮好脆口,卜卜聲!啲雞肉勁嫩口原本琴日剝智慧齒,冇咩胃口,食呢個飯超好食!食晒成碟隻脾同iPhone 12咁大,可能我pizza面大唔過我塊面🤣🤣🤣啲飯好好食!好似珍珠米咁,粒粒煙銀有咬口不過個瑞士汁唔及我老公個兄弟醬正兄弟醬炆豬手飯個汁撈飯一流啲豬手炆得勁冧!同埋細細舊岩晒我剝完智慧齒擘唔大個口食🤣🤣🤣嗌左多葱,勁香撈飯撈飯!食完覺得好膩,有青瓜食下勁清新環境地方唔算好大,不過好在係掃code落單,啲姐姐就唔洗行黎行去頂住,淨係做送餐搞掂!另外佢哋啲匙羹金色好靚,不過都有啲重量,同埋好似筆咁幼,揸得耐隻手會有啲攰服務我哋坐喺岀菜個個位,勁大鄉里🤣掃完code落單,仲研究緊幾時會收到 orders 🙈轉個頭我個炸脾飯就到。到我食完想飲杯水沖下個口,就問姐姐拎,佢仲好細心問我要凍定熱。我話我牙痛,可唔可以要凍水。佢就加幾粒冰俾我
今日係咁諗食咩好之際,我老公話好想試呢間新開雞髀飯

上網睇開始時係58蚊,今日入黎食$65

神級雞髀飯
先唔好講價錢,呢個炸脾真係好
!個皮好脆口,卜卜聲!啲雞肉勁嫩口
原本琴日剝智慧齒,冇咩胃口,食呢個飯超好食!食晒成碟

隻脾同iPhone 12咁大,可能我pizza面
大唔過我塊面🤣🤣🤣
啲飯好好食!好似珍珠米咁,粒粒煙銀有咬口
不過個瑞士汁唔及我老公個兄弟醬正

個汁撈飯一流
啲豬手炆得勁冧!同埋細細舊
岩晒我剝完智慧齒擘唔大個口食🤣🤣🤣嗌左多葱,勁香
撈飯撈飯!
食完覺得好膩,有青瓜食下勁清新