話說其實我琴晚已經打左篇食評但唔知點解admin仲未批我個留言可能標點符號太多 咁我就嚟一個冇標點符號嘅version啦話說我十年前黎呢間嘢食 同當時嘅女朋友嚟呢度都幫襯過好幾次嗰陣時覺得的確係幾好食咁又話說琴晚同依家既女朋友又返嚟幫襯因為女朋友話門面都好似幾靚 想入嚟試下咁呢個伏就甘開始 remarks我冇怪我女朋友咁好啦一坐低就落order點知等咗40分鐘先有嘢嚟前題係我隔離枱遲過我 佢竟然早啲有得上菜我諗如果我冇催促佢上菜我可能真係要等成個鐘我見另外隔離枱都有啲漏單嘅情況呢個都算啦我心諗等耐啲都唔緊要啦如果你好食嘅話點知嗰個嘅焗雜菌真係得少量牛油味同一大灘水我女朋友話佢整得仲好食咁跟住嚟咗一碟好似爭鮮咁嘅level嘅三文魚刺身 中規中矩啦但啲畫沙b就犀利囉 供鼻供到眼淚水都標埋出嚟個前菜就係螺同埋中華沙律 正常packing嘢跟住個鐵板燒完全毫無味道可言 真係一滴鹽都冇 淨係食到少量嘅蒜味 浪費咗啲牛柳同埋雞軟骨 可能俾我整仲好食過佢跟住嗰碗麵豉湯 唔知係縮咗定點 飲落去咗少少酒味 總之好難飲跟住個鵝肝炒飯仲經典 用顯微鏡都搵唔到任何鵝肝 淨係搵到啲粟米粒同埋蘿蔔粒 但油到咁真係
話說其實我琴晚已經打左篇食評
真係得少量牛油味同一大灘水
我女朋友話佢整得仲好食
但啲畫沙b就犀利囉 供鼻供到眼淚水都標埋出嚟
個前菜就係螺同埋中華沙律 正常packing嘢
跟住個鵝肝炒飯仲經典 用顯微鏡都搵唔到任何鵝肝 淨係搵到啲粟米粒同埋蘿蔔粒 但油到咁真係擺唔落口
所以最後我哋食咗一半就拿拿聲走人本身諗住去街邊篤串魚蛋燒賣但最後到都係算啦 返屋企食生果填飽個肚算
另外服務態度就冇服務可言
侍應好串 上菜又慢 唔明點解仲要加一服務
衛生環境都好差有好幾隻烏蠅因為佢啲碗碗碟碟收唔切所以啲烏蠅會飛落啲客食淨咗嘅碟上面
總之最後食咗四百蚊 真係去大家樂或者麥當勞都好食過佢十倍
2021-06-03