2019-06-28 405 浏览
一开头睇见啲餐牌 系好吸引 因为依一间系有手作珍珠 而且味道亦都好多款 包括有桂花樱花焦糖紫薯味既手作珍珠等等 所以令我好想试!为咗可以试到我想试既手作珍珠味道 我叫咗杯黑糖鲜奶茶 $24(M size) 加手作珍珠$6我本身好想试紫薯珍珠 但竟然冇!已经有少少失望 之后我就问个店员边一个好推介 佢话樱花 🌸咁我就叫左试吓....首先讲吓个 黑糖鲜奶茶 完全饮唔出黑糖味!究竟黑糖去咗边🤷🏻‍♀️个奶茶底 茶味完全唔香!仲差过一杯茶餐厅奶茶! 之后讲下个手作珍珠...原来樱花味既产品都几伏 有阵药水味🙈早知信自己叫桂花味 觉得信错咗个店员!对成杯野同个店员都好失望!唔会再去帮衬!
2019-06-28
等候时间
5 分钟 (堂食)
$30 (其他)