2020-11-27 430 浏览
今日系第二次嚟同另一位同事,谂住试吓其他嘢(上次试咗意大利饭同埋黑芝麻拿铁)特登lunch hour 2pm 之后先来唔驶等咁耐,基本两点后都唔使等.饮品:蓝橙拿铁 &竹炭拿铁之前自己也是做咖啡店的真的很欣赏这间咖啡店每次打出嚟嘅奶泡都系好棉,好滑🥰暂时饮每一杯嘢饮嘅味道都系比较中性唔会太甜唔会太淡,真系好完美(唯一美中不足唔系个个咖啡师都识得拉好复杂嘅花,今次就拉咗一个普通啲嘅心心)👍🏻蓝橙拿铁(冇咖啡)淡淡的橙香饮完心情会好轻松愉快☺️👍🏻👍🏻竹炭拿铁(有咖啡)第一次饮竹炭味嘅咖啡几特别我个人觉得竹炭令到杯咖啡更加香,口感更加丰富,比一般拿铁苦少少,未试过嘅话真心建议试一试🍴🌝👍🏻食物:鸡胸肉三文治薯条&蒜片辣椒巴马火腿扁意粉👍🏻鸡胸肉幼嫩多汁,三文治烘得啱啱好,唔会太干亦都好香,最正最正系个薯条上面有啲蒜粉,好香(薯条中心热辣辣嘅薯蓉感觉)👌🏻扁意粉唔算好特别,虽然意粉好食但系个汁呢个我觉得麻麻,而且冇乜辣未,反而个巴马火腿唔错👍🏻墨西哥酱烧粟米,唔单止外型好睇真系仲好好食粟米新鲜多汁外边嘅酱料啱啱好唔会太多或者太浓总结:食物 70 (饮品80)服务 60(服务唔差但系唔算有好主动

饮品:蓝橙拿铁 &竹炭拿铁

食物:鸡胸肉三文治薯条&蒜片辣椒巴马火腿扁意粉

总结:
食物 70 (饮品80)
服务 60(服务唔差但系唔算有好主动成嘅服务)
清洁 80
性价比 70