2011-08-15
本來諗住星期五同班FD開開心心食放題,點知食到一肚氣一開始佢就話已經冇清酒煮蜆同金翅,都算喇(都唔知係唔係晚晚都冇)我地一到就諗住填單,諗住好快就有得食,係呀,野食好快就黎,不過唔係刺身,係一串串既丸LOR刺身至少要等半個鐘,量又唔齊,肉丸、魚、串燒果D就係咁上,咁叫咩放題?不如去韓燒仲抵!食物質素,中規中矩啦,熟食都幾熱應該係岩岩整,不過魚生唔太新鮮,色澤暗啞,多春魚冇春,海膽壽司上面D海膽一粒粒好似係魚春環境都算OK,位唔太逼,但檯同檯既距離都幾近,隔離張檯講咩我都聽到總括而言,178呢個價錢唔係唔抵,不過我寧願俾多幾十蚊去食過間好好多既我都係好似樓下咁講,一蚊貼士都冇俾到所以下次大家食放題真係要諗清楚,會唔會為左慳時間留返係荃灣搞到一肚氣
我都係好似樓下咁講,一蚊貼士都冇俾到