之前好鍾意食美心小品嘅漢堡同埋焗薯終於等到佢重開,一定要去幫襯!裝修後,地方大之前一倍,環境都唔錯唔知係咪因為重新開張,特別多人,店員做到手忙腳亂,人手明顯不足.餐牌嘅選擇比以前少左勁多,例如冇咗肉醬意粉,burger款式得返三款加價其實係預料之內,但餐牌選擇實在少左好多講明我以前like幫襯呢度嘅 burger ,今次必定試試佢水準有冇變先Um...可能以前的我比較容易滿足,宜家只覺得一般,中規中矩,可以一試,價錢而言作為一份午餐食得過牛肉扒比一般burger店舖細,質感還可以,冇咩肉汁但食落唔干,成個burger份量較少,亦比較清淡。令我覺得滿意的是麵包好脆同埋夠熱另外叫了公司三文治,麵包同樣地烘得非常脆,味道普通,自己整都可以整到。略為失望的是三文治裏的料好少,以前是很多的加十蚊有份辣味薯條,我就加左兩份,一份辣一份走辣,奇怪的是,辣味薯條是熱辣辣新鮮的,但走辣的薯條則凍冰冰似過夜我推薦辣味薯條,入面嘅辣粉不是很辣,我不能食辣都食到,似shake shake粉,亦似薯片上面嘅粉,好香口整體而言,美心小品的食物有些退步了,但環境變好了,冇以前咁迫,同三五知己一齊黎嘆個tea也是個不
之前好鍾意食美心小品嘅漢堡同埋焗薯
終於等到佢重開,一定要去幫襯!
裝修後,地方大之前一倍,環境都唔錯

加價其實係預料之內,但餐牌選擇實在少左好多
,但走辣的薯條則凍冰冰似過夜

原味薯條
左邊是辣味薯條
整體而言,美心小品的食物有些退步了
,但環境變好了
,冇以前咁迫,同三五知己一齊黎嘆個tea也是個不錯的選擇
左邊是辣味薯條