唉....失望,去到竟然有二個live band,原本都唔錯,但係太大聲,食客又大聲,搞到個場勁嘈!食物同佢個廣告差得太遠, 叫個師傅即席做個海膽鮑魚手卷(見圖)只見罐頭鮑魚,海膽原來只係"吱"係入面個d好似mustard叫做海膽sauce, 袋鼠肉只係好似d牛肉碎咁伴薯蓉, 魚生有三款(三文魚,八爪魚同立魚)但係cut到細細塊,比起平日日本料理的一半size,好cheap,燒牛肉好硬,tiramisu又一pat唔知似咩,又無coffee味,又無酒味,生豪細隻又唔太新鮮,雖然有師傅即煮PASTA,但都唔好味,我煮都正過佢,酸辣湯唔酸又唔辣....唉.........都有d讚, 燒羊脾好鮮味,肉質唔錯,desert中的奇異果批好好味,批皮厚一點更好,peach pie都好味,coffee梳乎理更是不停出,好正!炸蝦天婦羅都係不停炸,又好味!煙三文魚都係一個唔錯的選擇, 又有beer,apple同orange juice任飲不過有coupon二送一,計埋都只係$150一個,當食個晚餐都真係好抵.