2018-11-12
慢煮甜酒燴和牛面頰 $188好少地方有得食慢煮既和牛面頰,難得呢度有當然要試下啦👅慢煮牛肉的熟度剛剛好,不會太生也不會太老🤣🤣加上牛肉有些少油脂,入口嫩滑而不油膩,配上少少甜的甜酒汁和超正的薯蓉🤤🤤必食~.德國咸豬手 $228咸豬手上碟前會灑少少酒燒🔥賣相十足,岩曬相機食先,哈哈🤣🤣之後細心的店員會把它切成一塊塊上碟,方便share👍🏻味道方面也不錯;外皮燒到脆卜卜,十分香囗👅內𥚃的肉保持嫩口之餘亦頗入味。而且配菜方面有驚喜😆😆細軟的薯蓉有加入少量牛油調味,另外仲有條德國肉腸架~.吃吧招牌拼盤 $132拼盤有幾款不同的小食,其中包括:🥑蟹肉牛油果,鵝肝酥盒,🍅水牛芝士番茄,黑魚子鳥蛋🥚,忌廉煙三文魚。上台時有乾冰製造煙霧效果,充滿視覺效果😎.曲奇朱古力奶昔 $56焦糖蜜糖奶昔 $56賣相超靚的兩款飲品😙睇落好似甜品咁~感覺較甜,嗜甜的朋友可以試下呀👀.🏠吃吧 (旺角)旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室
德國咸豬手 $228
吃吧招牌拼盤 $132
曲奇朱古力奶昔 $56
焦糖蜜糖奶昔 $56
賣相超靚的兩款飲品😙睇落好似甜品咁~
感覺較甜,嗜甜的朋友可以試下呀👀
🏠吃吧 (旺角)
旺角彌敦道566-568號僑建大廈2樓2室