2012-03-05 12 浏览
今日咁o岩經過屯門市中心,見到依間開左唔係好耐既出名餐廳,梗係要試下第一次啦入坐可能因為比較晚,9點先食飯唔洗等位,不過落單和埋單,都要等好耐先有人幫我,大公司就一定唔接受喇~依到唔到其他盛八,無燒肉食,主打蛋包飯,咁我同朋友二人分別叫了:Hayashi牛肉蛋包飯,香蔥地雞蛋包飯,每份另加$15,有餐湯(羅宋湯)餐飲(叫了凍檸茶)Hayashi牛肉蛋包飯:一望落去只係似飯上有炒蛋再加好多汁,賣相極差.食落,香草加牛肉煮成既汁好好味,蛋有好濃牛油味香蔥地雞蛋包飯:朋友的,無特別問,賣相唔錯,比我的好很多,蛋有好濃牛油味,下次自己試,再post上黎話比大家知總括黎講就係一定食得飽,食物水準都有一定,裝修和氣氛都唔錯,可惜如果出品話比人知係盛八,一定無人信,梗唔值咁既價錢,可惜最後走前望入去廚房,見個人廚野,無帽,穿背心,衛生問題令我擔心
望入去廚房,個廚著背心,我覺得不太整潔

一般水準,加了胡椒都係無味
一望就唔開心
朋友的看上去比我的好