成餐飯食得好不愉快,唔會再幫襯,只因態度差嘅白衫男經理同好一般嘅環境配套 !4pm提早食飯,去到有卡位坐係開心嘅,點知個抽風勁低,全程阻住隻手燒野。問經理,佢話限制咗高度。一燒和牛就出事,個火較到最大都係好弱,我未試過燒塊牛要咁耐時間先變色。問經理,佢話最大火架喇,解釋一輪都係冇諗過幫我開埋旁邊嘅爐頭或者換gas嘗試去解決。一路食,好多次上左一d我地冇order過嘅野尼,講左幾次冇點過之後,個經理仲好差態度同我講 「好小事架啫,唔洗咁嘅小姐」我當堂呆左,我冇做d咩去刺激你,只係當第N次收到自己冇叫嘅野時同你講「又尼呢樣?」啫。作為食客,相信唔需要因你地系統出錯仲要受你經理嘅氣吧。過後仲喺遠處大聲同伙記講「佢地話冇叫過喎。。」嘅說話,好似我做錯事咁。事後我已經唔敢再order, 怕又上錯。而呢位經理都冇再過尼接待,派左位親切好多嘅男伙記過尼,相信呢位夥計嘅態度,值得做經理多過嗰位白衫男。睇返下面open rice嘅review, 都唔只一次出現食客投訴白衫經理嘅事情。希望餐廳有機會睇到同跟進處理。疫情關係,好多食肆都搞盡腦汁去令生意做好去維持營運,但如果內部員工質素係咁差,幾好嘅餐廳都被

睇返下面open rice嘅review, 都唔只一次出現食客投訴白衫經理嘅事情。希望餐廳有機會睇到同跟進處理。疫情關係,好多食肆都搞盡腦汁去令生意做好去維持營運,但如果內部員工質素係咁差,幾好嘅餐廳都被呢d員工做衰招牌。

除了首碟免費和牛稍為出色,其他都是一般。
提供的醬汁偏甜,個人並不太喜歡。