2022-12-21 1048 浏览
見姨甥放左幾日假,就帶佢地去親仔餐廳度放下電。環境清幽,望住人工湖景,大人可以chill住食野,小朋友可以係餐廳內玩煮飯仔,鞦韆,滑梯🛝,大家都可以舒舒服服咁放鬆一下。✨餐廳係pet friendy,亦可同寵物坐露天既位置。 ⦁Pizza Hawaiian夏威夷pizza我諗無一個小朋友會唔喜歡,薄薄既Pizza底,唔會蓋過蕃茄醬同水牛芝士既香味,整個pizza都有滿滿的意大利火腿,食落口啖啖肉。⦁Italian Roasted Local Free-Range Chicken with Mixed Organic Vegetables & Vine Tomato意式燒走地雞,仲要係無激素,真係值得一試。外皮香脆,雞肉鮮嫩多汁,雖然係半隻雞,但都分量十足。配菜有意瓜,燈籠椒,粟米,西蘭花,串茄,時令有機蔬菜都咁多樣性,營養十分均衡。⦁Organic juice 每次同姨甥出街食野,都擔心佢地食到多味精有化學劑的食物飲品,一聽到餐廳有Organic juice 咁就飲多多都唔怕!

⦁Pizza Hawaiian

⦁Organic juice