1K
2015-08-25 1149 浏览
慶幸發掘到ge 新韓菜館大埔真係唔行一排都會發現新大陸,行經大埔墟諗住走入某間涼茶舖飲杯廿四味,就發現有2間新餐廳。反正都係揾食,一於試試。坐低,舖頭細細但格局唔錯,一排梳化位。難有餐廳旨在提供舒適ge進餐環境,多於做多幾枱客為先,要俾like!> 燒牛肉卷擺盤靚仔,10件一啲都唔馬虎!有牛,紅蘿蔔絲,青瓜絲,牛蒡漬,酸蘿蔔() 有錯歡迎更正在下) 足料唔再講,味道仲好good, 更樣配料配搭得好好,各自發揮唔會相互搶foc! good!>韓式海鮮芝士煎餅算先,好大件,而且望落唔會好似好乾爭爭咁,賣相同顏色都好討好!重點係佢連個小火爐上,咁就邊同d fd吹水邊食都唔怕凍晒唔好食,算好貼心ge gimmick! 味道方面,就睇你鍾情脆身定稔身 ge 韓式薄餅,我比較偏向後者,所以呢個我都幾滿意,cheese 勁多, 變相有d 似pizza ,haha but 好味 ge!
慶幸發掘到ge 新韓菜館

> 燒牛肉卷