2020-05-23
今日同屋企人去咗藍地食lunch俾我發現呢間隱世Cafe❤️食物質素非常好!炸辣味雞鎚一向好鍾意食雞鎚,因為啖啖肉!個雞鎚係即炸架😍外面好香脆,就咁食已經好好食,點埋嗰醬就真係不得了👍🏻推介必食來佬腸拼盤呢個拼盤份量好多,可以試到唔同口味嘅香腸,啱晒香腸控老闆娘早餐呢個All day breakfast有沙律菜、漢堡扒、炒蘑菇、炒滑蛋、炸薯餅、牛油多士、番茄同粟米😋全部都係我鍾意食嘅嘢嚟㗎!喇沙海鮮天使麵見到呢間有喇沙味既天使麵,覺得幾特別,所以叫嚟試吓!好香濃嘅喇沙味,少少辣,加埋海鮮嘅鮮甜,同天使麵嘅口感,原來可以咁夾😍呢個天使麵係我覺得最好味既!明太子忌廉天使麵濃濃嘅忌廉味配埋明太子,味道都唔錯!飲品我哋叫咗焦糖咖啡、朱古力咖啡、芒果綠茶!見佢有啲狗仔造型嘅咖啡,不過因為叫得太多嘢食,決定下次先試😋
俾我發現呢間隱世Cafe❤️
食物質素非常好!
炸辣味雞鎚
來佬腸拼盤
呢個拼盤份量好多,可以試到唔同口味嘅香腸,啱晒香腸控
老闆娘早餐
喇沙海鮮天使麵
明太子忌廉天使麵
濃濃嘅忌廉味配埋明太子,味道都唔錯!