朋友生日~~~所以Book左Munch食飯慶祝 , 午餐時間比較冇咁多人 , 可以慢慢食坐耐d , 而且氣氛同環境都好適合傾計 , 令人感覺到好輕鬆。由於得3個女仔 , 唔敢點太多野食 , 結果我地揀左 : 1)白汁煙肉長通粉 ~ 白汁有少少忌廉味 , 唔會太濃 , 配合埋煙肉同長通粉味道岩岩好 , 唔會覺得好”流”。2)煙鴨胸意大利飯 ~ 鴨胸外層應該有煎過 , 外肥肉質軟滑 , 好好食 ; 意大利飯既口感真特別 , 食落去會覺得”林”身得黎有咬感 , 不過個汁有d咸 , 但係依然好正。3)珍寶熱狗拼凱撒沙律 ~ 由醬汁既調配到包住既個條熱狗腸 , 完全係唔會覺得好肥膩 , 因為本人係唔太鐘意食漢堡熱狗呢d類型既食物 , 不過今次接受到 , 加埋沙律好清新。4)熱朱古力 ~ 跟主菜送既餐飲 , 朋友們話好好飲 , 整得好有心機。5)焦糖芝士餅 ~ 並唔係間間餐廳既焦糖都整得好食 , 呢個焦糖味道既芝士餅食 落去唔會過甜 , 而且有輕微既乳酪味 , 餅底又整得厚實 , 唔錯唔錯!!!另外要讚下佢地既服務態度 , 其實都算係好周到 , 比起某部分高級少少既西餐廳黎講 , 至少Munch

由於得3個女仔 , 唔敢點太多野食 , 結果我地揀左 :

另外要讚下佢地既服務態度 , 其實都算係好周到 , 比起某部分高級少少既西餐廳黎講 , 至少Munch d服務生唔會黑口黑面先 , 有禮貌 , 生日壽星仲會收到佢地份小禮物 , 係一對手工幾好既杯。
朋友對呢餐飯好滿意 , 見到佢食得開心 , 証明我冇介紹錯~~~