2023-06-06
🐠 #屯門 #火撚滾點心大排檔今次就同男朋友黎到平時好少入黎既大西北探險😆探險完一日就緊係去醫肚啦🏃♀️行下行下黎到屯門景峰依個小社區發現到依家小店🥹有人話高手通常在民間🙊依句同樣適用喺食野到啊😸仲要食咁多野都係500蚊埋單🤭抵到爛呀🫨
🔥 火撚滾川味烤魚 - 魽魚 ($248)點解話高手在民間呢🙋🏻♀️依個烤魚就可以解釋得到啦☺️小店入面既小二姑娘話佢地有好多唔同既魚比我地食🤗今次我地試左依個小辣既😋上菜既時候我地都嘩嘩聲呀真係🫨因為佢佢個湯真係勁香🤯食落去再嘩多三聲😅因為真係太好食🥲啲魚肉勁滑 湯入面既配料有娃娃菜 紅薯粉 每一啖食落去既配料都索曬個湯汁😚要做到依個想食完一啖再食一啖既效果 如果佢唔係高手 我都唔知邊個係啦🥹🐣 火撚滾辣子雞 ($88)師傅炸得勁香口☺️而且唔油膩😋咸香適中非常好送飯🍚師傅都好細心咁將所有雞肉都盡量揀曬出黎😍所以食落去既時候都啖啖肉😚滿足!🐷 火龍果咕嚕肉 ($78)依個配搭食落去幾新鮮😎冇左菠蘿太酸搶曬肉味果種感覺😀食落去個酸味會岩岩好☺️火龍果有少少甜 少少酸😋食完肉粒飽既時候就食番粒黎解胃😎又可以再食過yeah!🥬 上湯金銀蛋時菜 ($78)食完咁h
火撚滾川味烤魚
🔥 火撚滾川味烤魚 - 魽魚 ($248)
🐣 火撚滾辣子雞 ($88)
🐷 火龍果咕嚕肉 ($78)
🥬 上湯金銀蛋時菜 ($78)
食完咁heavy既野😎當然唔少得食番個菜😎師傅揀既咸蛋同皮蛋都非常飽滿🤫蛋黃香味勁濃郁又唔粉😝皮蛋又勁彈牙😎連埋菜食就fit曬😋