好耐之前開係黑布街已經幫襯過💛 估唔到宜家開左係荔枝角工廈 仲有好大空間可以堂食🤩 吐司試過招牌豬扒 今次就嗌吓新品雞腿 慢烤雞腿芝士蛋吐司($53)🍗 雞腿好厚實飽滿肉質亦夠嫰自家秘製醬汁 似有mayo略帶酸甜解膩,加埋半熟流心蛋液同煙韌芝士 口感超豐富🍳🧀 吐司就微微烘過帶略甜 感覺可以再厚啲啲 會更加襯托同平衡到澎拜既餡料🍞 除左試吐司 因為堂食都想食埋古早味手工滷肉飯$48 超鐘意佢配珍珠米好煙韌 滷肉飯個滷水汁調教得幾好 不過就用豬腩肉整體多肥膏🐷跟飯+$28可以配台式小食 炸花枝丸配淮鹽 原價$38/5粒 唔會炸得好過火太熱氣 仲有小小花枝粒都幾有咬口最後怕唔夠飽仲點左自家製既三色圓糖水 芋頭椰汁三色圓$46 有齊芋圓 地瓜圓 紫薯圓🍠 size比較大 粒粒都咁Q彈~ 椰汁比想像中濃烈 加埋芋頭蓉超級飽肚!吐司同滷肉飯分別都可以加錢配飲品~ 我地+$12試左兩款養生茶 原價$32一杯 桂花雪梨羅漢果茶偏甜 三花凍頂烏龍茶微微回甘 都唔錯👍🏻