果晚出左九龍城, 無咩心水食咩野, 見都成9點幾, 比較夜, 便打算是旦食law~九龍城好多泰國野食, 呢間個名同x寶x好似, 咪試下law~大把位, 不過有一台學生十幾人. 坐低時都覺得佢地好嘈, 不過打算旦旦一餐, 便接受了~睇menu睇到無咩心機, 問個肥亞姨有咩介紹, 佢指套餐俾我地睇, 都好啦, 就試下~飲品麻麻, 比起好多東南亞食肆來講, 水準唔夠好.鳳爪... 太硬身, 落埋d醬汁又太辣, 唔落又太淡, 唔好食.個炸蝦餅係惟一好食的, 重要係新鮮弄好熱熱的.炒雜菜就可以接受, 不過都頗多油, 令到想健康食多些菜的變成不健康.炒金邊粉擺明用來飽妳肚, 算係咁啦.坐得麻麻舒服, 而且d姐姐/姨姨都無咩動力招呼人咁樣~所有食物都好重味精, 食完即時口渴, 決定即走去食糖水~

飲品麻麻, 比起好多東南亞食肆來講, 水準唔夠好.
個炸蝦餅係惟一好食的, 重要係新鮮弄好熱熱的.
炒金邊粉擺明用來飽妳肚, 算係咁啦.

坐得麻麻舒服, 而且d姐姐/姨姨都無咩動力招呼人咁樣~
所有食物都好重味精, 食完即時口渴, 決定即走去食糖水~
梳打和芒果汁~
雞腳~