2021-11-05
之前係天后食過一次,一直都想再食!原來係九龍區都有分店啦💛位置係朗豪坊頂層,坐位環境都幾舒服👌🏻-藍芝士牛肉漢堡 ($88)漢堡包加錢可以轉combo , 有啤酒 / 奶昔 / 薯條等等~我揀左 +$36 有普通飲品同薯條🍟 漢堡入面有脆煙肉,洋蔥圈,蕃茄等,配菜都好豐富,而且麵包烘到外脆,咬落好鬆軟(´∀`) 一個漢堡都相當飽肚🤣 可惜藍芝士味道欠香濃,如果再濃啲就更加好啦!薯條新鮮熱辣,啖啖薯蓉,好滿足😋-手撕豬肉墨西哥卷 ($82)除左burger之外,都有其他既選擇,例如nachos / tacos 等等~ Burrito 包左生菜,豆蓉,辣椒仔,芝士等等,餡料豐富,bbq豬肉絲吾會太咸,再有酸忌廉同雜豆蓉點綴,好食呀!(*´∇`*) 不過怕辣既記得挑走d辣椒!🤣
藍芝士牛肉漢堡 ($88)
手撕豬肉墨西哥卷 ($82)