由佢剛開店食到宜家 剛開始有heart好食 但宜家每食一次就難食一次!本來只有咩意粉都無味嘅啫 宜家連好基本屋企都整得好食100倍嘅蒜蓉包佢都可以難食 個包又凍 搽個醬又剩係搽中間細細忽 搽多啲都驚蝕俾你咁個餐湯 again 首先一定唔熱 次次都唔熱 基本出面到到有得飲嘅紅湯白湯稀到呢 上得幾快都係咁話 好失望餐飲叫左杯凍奶茶 成杯完全無茶味 好似奶加水咁 我飲左一啖就唔再飲落去到左我地叫嘅蘑菇牛扒薯菜同香辣牛柳炒烏冬 牛扒5成唔似5成 好un 薯條炸得唔差 但應該無調味 唔點茄汁係無味嘅 而香辣牛柳炒烏冬 個牛柳可以讚下 份量唔少又唔un 但係一啲都唔辣 調味需要注意下因為住附近所以貪近經常食佢 無論點催眠自己咁嘅價錢仲想點 但剩係計佢附近嘅餐廳 比佢平比佢好食嘅 真係唔洗食佢 當初剛開好地地 宜家變成咁 希望佢放番多啲heart落去 如果唔係間野整得幾突出都無用
蘑菇汁牛扒薯菜  &  香辣牛柳炒烏冬
2017-06-18