2021-10-12 60 浏览
💗gülsha🌷 x 野玩田店Something Wild🍀】今個秋季,gülsha與 推出期間限定玫瑰系列美食,讓大家由內至外都可以得到玫瑰獨特護膚功效。我同靚媽都鍾意玫瑰,即係一齊去試下先😍!野玩田店Something Wild期間限定玫瑰系列美食包括:🌷煙三文魚紅菜頭花沙律💗新鮮嘅三文魚配爽口嘅紅菜頭花,健康又好味!😍🌷. 玫瑰紅茶慕絲蛋糕💗玫瑰花型已經好吸睛!軟綿綿嘅慕絲,酸酸甜甜,入口即溶,食唔停口!😍🌷 玫瑰烏龍茶淡淡花香嘅烏龍茶好飲又解渴!💕gülsha 及野玩田店都崇尚自然,產品都注重無添加,大家可以放心使用/進食。送 gülsha晨露純玫瑰活肌水 20ml🎁由即日起至2021年11月15日,於野玩田店Something Wild晚市點選以上「玫瑰系列」任何2款食品或飲品(當中包括最少一款食品),即可免費獲得gülsha 晨露純玫瑰活肌水 20ml一份,數量有限,送完即止。尖沙咀iSQUARE 國際廣場3/F Shop 307🌹真‧玫瑰純露 gülsha晨露純玫瑰活肌水🌹由土耳其大馬士革玫瑰一點一滴蒸餾匯聚而成。蘊含100%天然活性成分,且沒有添加任何香料及化學防腐劑,

今個秋季,gülsha與

🌷煙三文魚紅菜頭花沙律
💗新鮮嘅三文魚配爽口嘅紅菜頭花,健康又好味!😍

🌷. 玫瑰紅茶慕絲蛋糕
💗玫瑰花型已經好吸睛!
軟綿綿嘅慕絲,酸酸甜甜,入口即溶,食唔停口!😍
🌷 玫瑰烏龍茶
淡淡花香嘅烏龍茶好飲又解渴!

送 gülsha晨露純玫瑰活肌水 20ml🎁

尖沙咀iSQUARE 國際廣場3/F Shop 307

🌹真‧玫瑰純露 gülsha晨露純玫瑰活肌水🌹
由土耳其大馬士革玫瑰一點一滴蒸餾匯聚而成。蘊含100%天然活性成分,且沒有添加任何香料及化學防腐劑,是真正的玫瑰純露,即使敏感肌膚(暗瘡肌、濕疹肌)也可以安心使用。