2021-05-04
小清新嫩綠田園裝修風格,種植左部份香料同植物係餐廳內,大佬啊未食嘢都覺得fresh咩事先依陣。唔知以為去咗啲香港動植物公園添啊(誇大咗)。佢哋精挑細選香港本地有機食材,呢個小編未食啊已經覺得滿分💯,咁有heart係邊度搵先!重點啊將啲有機蔬菜變成一款款好西!大佬我洗鬼去咩鬼行山吸收大自然精華先!我嚟度已經夠晒皮啦!-Sautéed vegetables 💰78 8⃣點5⃣分小編門口都未入已經係地鐵站,大嗌同佢哋落order我要食佢哋嘅蔬菜啦!平時鯨吞噸幾斤肉,唔食d greens點搞得掂大佬500磅都嚟!各款新鮮蔬菜處理得啱啱好唔會話過熟,爽口到我覺得隔離台都應該聽到我咀嚼聲。鹹感都拿捏得啱啱好,唔會掩蓋蔬菜本身既甜味。-Pork Neck 💰138 8⃣點5⃣分依款人氣豬頸肉濃郁嘅煙燻味但同時又帶點甘香,份量真係多到咧唔係講經!不過好味到咁嚟10碟小編我都義不容辭啪晒佢!-Wagyu Steak 💰358 8⃣點5⃣分呢個真係嚇死人真係嚇死人!佢哋牛肉肉質相當細嫩!而且調味真係唔係同你哋講經!既可以帶出牛肉嘅甜味但不會話太過火!泡菜飯嘅存在絕對係畫龍點睛!食幾啖小編以為自己置身於韓國添!順便送你
Sautéed vegetables 💰78 8⃣點5⃣分
Pork Neck 💰138 8⃣點5⃣分
Wagyu Steak 💰358 8⃣點5⃣分
呢個真係嚇死人真係嚇死人!佢哋牛肉肉質相當細嫩!而且調味真係唔係同你哋講經!既可以帶出牛肉嘅甜味但不會話太過火!泡菜飯嘅存在絕對係畫龍點睛!食幾啖小編以為自己置身於韓國添!順便送你返家鄉!
Crab Pappardelle 💰158 🔟
呢個真係搞唔掂離晒譜好味道咁!pappardelle(寬條麵?)充滿晒蟹肉嘅獨有鮮甜!小編鍾意佢哋嘅醬汁唔會整到太稀!呢個如果你哋唔嗌真係走晒寶!
Raspberry Mouse 💰78 7⃣分
粉紅色既心帶有草莓酸酸甜甜的味道,然後在口中慢慢融化。
Fried Sweet Potato 💰78 8⃣分
甜番薯薯條搭配黑松露醬,真係無乜好講呢個配搭,小編真係想成個胃送畀大廚。