2022-05-18
📢原來Hero's Friday 出咗自家app, 登記做會員就可以用app 落單, 到店自取或送貨, 我揀咗自取, 好方便👏🏻👏🏻 🦸🏻♀️ 。 🦸🏻 。 🦸🏻♂️ 。 🦸🏻♀️ 。 🦸🏻 。 🦸🏻♂️主打無添加手打牛肉漢堡🍔, 即叫即做, 漢堡包嘅名好特別, 有「隊長漢堡」、「磁力漢堡」、「英雄漢堡」等等。套餐會跟小食 (可選擇薯條🍟/ 薯餅/ 牛油粟米) ➕ 罐裝汽水🥤, 幾抵食的! 🧲磁力漢堡漢堡包夾住牛肉、半溶芝士🧀、生菜、蕃茄、洋蔥圈、煙肉🥓, 食材相當豐富, BBQ醬汁好惹味, 同漢堡包好夾😋~ 套餐加錢改咗洋蔥圈, 炸粉唔會太厚, 口感好香脆! 🍔芝士漢堡漢堡包有手打牛肉, 芝士🧀、蕃茄🍅、生菜🥬, 好足料! 牛肉有肉汁, 肉味濃, 加上特製醬汁, 味道層次豐富!
🧲磁力漢堡
🍔芝士漢堡