2020-08-21 326 浏览
今日好想食首尔, 咁就用外卖app啦 ! 而家晚市冇得堂食唯有买外卖回家 ,睇电视送饭 几间外卖app我都试过 ,如果想食物好味,拣一间好嘅外卖app系好紧要!今次系叫网上外卖平台,之前试过 叫其他网上外卖平台, 不过 其他网上外卖平台外送员一时就好快到, 一时就迟迟都未到, 搞到啲食物冻晒, 又或者淋晒。 所以而家都系叫网上外卖平台稳阵啲, 啲食物会好食好多网上外卖平台𠮶度满100蚊有八折, 咁我就叫咗个泡菜烤肉豆腐锅同埋韩风一口鸡。落咗order大概有25分钟就送到, 真系好! 马上打开睇下先! 汤同埋𠮶啲𩠌系分开嘅。 咁我就将啲汤到落啲𩠌食。唔 ,比我想像中好㖞, 都仲系新鲜滚热辣 当然堂食味道会仲好, 不过而家政府唔俾堂食 , 冇计啦,唯有外卖。 里面有泡菜,烤猪肉,粉丝,粟米 ,豆腐。 泡菜开胃 ,啲豆腐好滑,正 汤粉丝仍然系重点 ,因为啲粉丝索汤,跟埋白饭好好味小食叫咗个韩风一口鸡都仲系热,脆口同juicy! 之前试过叫网上外卖平台 ,点知外送员迟迟都未送到搞到d 鸡同饺子都淋咗 。 之后就唔再用网上外卖平台了。如果想食得好食 ,真系要慎拣外卖公司 , 啲食物可以保持到

网上外卖平台𠮶度满100蚊有八折

泡菜烤肉豆腐锅

汤粉丝仍然系重点 ,因为啲粉丝索汤,跟埋白饭好好味

小食叫咗个韩风一口鸡
韩风一口鸡

都仲系热,脆口同juicy!

如果想食得好食 ,真系要慎拣外卖公司 , 啲食物可以保持到质素

2020-08-17
等候时间
25 分钟 (堂食)
用餐时段
其他