平時出街食飯都鍾意食下日式邊爐,無咁油膩又可以食啲菜健康啲!今次嚟咗將軍澳呢間大將,見到門面裝修都幾靚,入面都好大坐得好舒服!唔知以為嚟咗食自助餐,因為出面除咗火鍋嘅配料,仲有好多熟食,仲可以自己整甜品例如窩夫嗰啲咁!試左青瓜同泡菜,味道都正常!留意到啲熟食仲會轉款,本身係牛脷跟住就變咗燒雞,試咗兩件發覺雞肉都幾嫩滑!叫咗個澳洲和牛套餐,店員好細心咁一早幫我哋order 左啲牛,原來呢個設計係下面用嚟放肉,上面就放配料,極推介南瓜,好甜,超級好食!見到湯底有個富士蘋果湯,幾特別就要左黎試吓,味道酸酸地幾清新!朋友就要左博多味噌湯,味道都唔錯!和牛肥瘦適中,入口有牛味,蘋果湯酸酸地仲可以令到啲肉無咁膩,我同朋友都每人食左兩碟牛!五花肉雖然邪惡,但真係好好食,啲豬皮同脂肪好彈牙,好難抗拒!間餐廳仲有自動機械人傳菜,超級可愛,見到好多食客都忍唔住影相!相信小朋友一定超級鍾意!

朋友就要左博多味噌湯,味道都唔錯!