2023-07-29 162 浏览
朋友gathering兼食个生日饭。我哋全部都未食过呢间,睇落嘅靓,comment又冇咩差咁试吓冇妨。事源,我哋book得早,6点半入座,咁佢限时90分钟。 咁当然要免责咁解释一吓,冇问题好正常。然后,佢前后系入嚟15-20内分讲咗3次因为夜晚好繁忙,90分钟限时,可能会提前少少要埋单,blabla bla。p.s. 佢语气系无问题,真系感觉系无咩问题。我哋已经冇咩心机嗌嘢食,咁嗌少d90分钟一定阻唔到佢哋啦,60分钟开始准时收碟,我哋都嗌咗件蛋糕,揾人写咗dhappy birthday,但佢串漏咗朋友名只字,其实俾佢个名系啱嘅。 牛肉系几好食,gnocchi都唔错。 沙冰定smoothie? 唔知smooth咗d咩😂 嘥quota,因为都真系得冰,似刨冰🙈食物其实唔差,我谂唔系佢“繁忙”嘅时候应该可能或者会好d。虽然我哋提前埋咗单,准时走,门口冇见到有人排队,好似未完全入座,可能真系full booking所以冇得walk in挂。多谢餐厅俾机会我写第一篇comment。 🙏
2023-07-28
庆祝纪念