#ftf_尖沙咀🍸用心製作 美酒佳餚 飽讀詩書📚邊個話Library不準飲食?呢度飲埋酒都仲得!好欣賞呢到既誠意,無論係menu、設計、每一道菜、每一杯酒,都有佢既特色同故事,飲住signature Cocktail都格外有詩意!真係感受到廚師同店員既用心,係真正同客人嘅交流,每道菜、每杯酒嘅介紹都感受到餐廳嘅誠意。白酒忌廉煮青口 $168 ⭐️⭐️⭐️⭐️開胃菜嚟講,味道不過不失,份量中挺,呢個價位平心而論就一般啦!茴香豬肉腸貓耳朵$168⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️醬汁味道香濃帶點小辣,豬肉碎配上蕃茄仔同番茜更加提鮮,而且惹味得來好開胃,貓耳朵口感煙靭!烤羊架 燴羊肩 $308⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️羊架肉質鮮嫩,完全冇膻味,唔會太肥膩,但又食到羊脂香,完美鎖住肉汁,可見廚師功架一流!羊肩帶有中式味道,醬汁有腐乳,成件事係勁夾,食到我舔舔脷!春秋 $150⭐️⭐️⭐️⭐️有限維度裡看春秋,手拍青瓜味既Cocktail,味道好熟悉,但感覺又好唔一樣,成件事又出奇地夾,有少少烈,又有少少fresh,有趣有趣!傲慢與偏見 $180⭐️⭐️⭐️⭐️Oh~ 成件事真係好有詩意,傲慢同偏見分別齋飲一杯,再將佢哋溝埋嚟飲,味道同層次真係成本故事書咁
#ftf_尖沙咀

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

春秋 $150

傲慢與偏見 $180
⭐️⭐️⭐️⭐️
Oh~ 成件事真係好有詩意,傲慢同偏見分別齋飲一杯,再將佢哋溝埋嚟飲,味道同層次真係成本故事書咁樣充斥住喺你嘅味蕾!

🍴 Library Restaurant and Bar (尖沙咀)
📍 尖沙咀彌敦道74-78號文遜大廈3樓

回頭率🤡🤡🤡🤡