2023-01-11
All Day Breakfast 推薦 @cafeaddict.hk 用心製作🌟元氣飽滿一整天☀️玉子燒全日早餐 ($158)[加$16 升級Okinawa 沖繩黑糖咖啡 ]食個正正早餐開始新一日真係好重要📢呢間非賣環境,係賣食物質素✔️一般嘅All Day Breskfast都係煎蛋呀炒蛋呀無咩新意,佢哋就用玉子燒,用咸煎蛋方式去做,食落口比較實,有蛋香,做得唔錯架!炒菇菌同腸仔都同樣香口。沙律🥗汁特別調配,酸酸哋,夠開胃!而酸種包就岩晒我個人喜好,健康啲!食到中途再嚟南瓜🎃餅!原因係佢哋要即做,所以先比你嘆左主食,再後上南瓜餅。一食落口熱辣辣,炸得好鬆脆,入面嘅南瓜蓉就好淋,以為佢係配角,實情係驚喜😋其中一杯咖啡upgrade左沖繩黑糖咖啡,同出面某某大店嘅Okinawa有得fight!啡底入口順滑,有果仁香氣,表面果層黑糖足夠飲到尾聲☕️!!🐷🛎️ 必試指數 : 8.5/10#玉子燒🍳 #alldaybreakfasthk #wingwingpiglife
用心製作🌟元氣飽滿一整天☀️
玉子燒全日早餐 ($158)
[加$16 升級Okinawa 沖繩黑糖咖啡 ]
食個正正早餐開始新一日真係好重要📢
呢間非賣環境,係賣食物質素✔️
🐷🛎️ 必試指數 : 8.5/10
#玉子燒🍳