2021-04-13 19 浏览
之前訂左每個月都要食一餐素食~今次揾左呢間素食餐廳價格親民,環境好打卡able~食物質素都好高質!必定會回訪!黑松露醬。大啡菇芝士牛堡伴菜係我最鍾意嘅牛油果沙律🥗好巨量!疊起有座山咁高,而且有不同種類的蔬菜🥬多元化🙂重點:Impossible 牛咬落真係同真牛冇乜分別,比傳統牛肉更healthy,為地球出分力,減低罪惡感。滋味大啡菇爆汁,加上香濃嘅黑松露醬,令人難以抗拒!和風柚子蟹肉及牛油果絕對係皇牌產品!我都係因為想試呢款專登幫襯😋坊間好少有素蟹肉,因為成本好高~食落似蟹柳咁,綿密緊實的口感!Burrito仲夾住好多蔬菜,材料豐富!純素蛋糕無蛋無奶依然不失風味!切開時較軟身,入口頗軟滑、不乾身,調味不會過於甜膩。紅絲絨蛋糕更錦上添花🌸Latte👉🏻Beetroot 💞營養豐富,有陣陣嘅草青味,充滿活力嘅粉紅色,十分夢幻💕👉🏻Matcha綠茶粉好濃,少少澀嘅味道,不會好甜。大家無須忍口,多吃無妨😆😆😆

黑松露醬。大啡菇芝士牛堡

和風柚子蟹肉及牛油果

純素蛋糕

Latte
👉🏻Beetroot 💞
營養豐富,有陣陣嘅草青味,充滿活力嘅粉紅色,十分夢幻💕
👉🏻Matcha
綠茶粉好濃,少少澀嘅味道,不會好甜。

大家無須忍口,多吃無妨😆😆😆