2021-07-18
依間人氣CAFÉ太子店好多人介紹,知道北角開咗分店,放工就僕過去啦! 哈哈🤣🤣💁🏻♀️是日清單如下:是日餐湯+沙律好濃的南瓜湯 + 心心❤️碗沙律🤣好少女心石燒美國安格斯穀飼去骨牛小排🐮配薯角CAFÉ好少有石燒牛排,舊石好夠熱,可以燒到脆邊,比起一D專食石燒的店更高質,唔需要更換舊石,好少石燒嘅店可以燒到牛扒有呢一種脆邊。真心推介👍🏻👍🏻值得一讚👍🏻我依啲低碳人士同朋友外出食飯,我通常都會揀牛扒。我好鍾意呢一種石燒,因為生熟程度可以自己控制。慢煮法國油封鴨髀配意粉上碟擺盤已經好靚🤣鴨髀好多肉汁好Juicy 配埋個類似金桔嘅醬,啱啱好,個鴨髀唔會太咸同油膩🥰🥰好味黑朱古力沙冰 + 凍檸茶呢個夏天嘅時候,真系好啱!我真係好怕熱🤣呢個黑朱古力沙冰一定要試,佢有超濃嘅朱古力味,唔會因為有咁多冰而溝淡咗,飲到最尾都係有濃濃嘅朱古力味,唔會變淡,飲得出落重料😍是日甜品超可愛雪糕杯啫喱❤️❤️❤️我哋有一個晚餐可以加錢upgrade甜品叫咗一個心太軟擺盆又係超靚😍個心太軟中間超多朱古力醬,若果大家嚟到一定要加錢試呢一個甜品真係食完超幸福😘😘另外餐廳嘅職員服務好好,收碟好快,因為佢哋好多款甜品落單嘅時候都猶豫
💁🏻♀️是日清單如下:
黑朱古力沙冰 + 凍檸茶
是日甜品
超可愛雪糕杯啫喱❤️❤️❤️
我哋有一個晚餐可以加錢upgrade甜品叫咗一個心太軟
另外餐廳嘅職員服務好好,收碟好快,因為佢哋好多款甜品落單嘅時候都猶豫咗好耐職員都好耐心等👍🏻👍🏻
餐廳由裝修佈置、餐牌到用碟,甚至牙簽盒都有用心而食材都好,係呢一啲細節就睇得出真係好用心經營Cafe
我呢啲鍾意打卡嘅港女,門口的霓虹燈打卡真係好靚🤣🤣