2018-07-03 59 浏览
今日帶住人哋個仔, 去到元朗搵朋友仔, 上去人哋屋企之前, 去咗呢間鮨一心小舖度食日本嘢, 由於放假所以想食好啲, 人哋個仔得兩歲半,日本嘢係唔啱佢食嘅, 但係佢已經食飽咗所以我哋照食日本嘢。呢間嘢真係冇試錯, 誇張啲講句可以話一試難忘, 入到去好簡潔 ,好舒服, 仲要見到我哋帶住個小朋友 仲借咗架車仔畀佢玩添。入到店鋪感覺簡潔利落成版嘢雖然睇唔明佢噏乜,我哋揀咗700蚊個餐,睇得明有4日本刺身八本壽司千切大吉 , 底有啲肉,主要係羅白絲,前菜黎咋仲有一款前菜拖羅沙律,好好味!啲嘢企企李李好乾淨好舒服牛鰍魚, 點師傅特發既汁,酸酸地好好味北海道牡丹蝦 ,吞拿魚赤生,金目鯛, 第一次食到咁好食既金目鯛!再黎就係壽司,分別係 - 北海道帶子,三文魚籽 ,立魚 ,吞拿魚醬油漬,全部都好新鮮同好有心思石垣鯛 係seasonal 野,拖羅,海膽,左口魚, 回味無窮!!食到一點點熱野,再有個湯,真係好滿足!同埋再黎有甜品!好完滿呀!!起初怕唔夠飽, 點知精美從簡,份量又夠!! 一定要再光顧!!

入到店鋪感覺簡潔利落

千切大吉 , 底有啲肉,主要係羅白絲,前菜黎咋

仲有一款前菜拖羅沙律,好好味!

啲嘢企企李李好乾淨好舒服

牛鰍魚, 點師傅特發既汁,酸酸地好好味

食到一點點熱野,

再有個湯,真係好滿足!

同埋再黎有甜品!好完滿呀!!