2017-08-07 43 浏览
是晚男朋友收工話好累, 想揾個地方坐底HEA下食飯就算之前聽個FD介紹話旺角有間CAFE坐得舒服野又好食價錢又唔貴咁就上樓黎左D間心選CAFE我地好早上到黎, 無咩人, MK中既綠州咁, 就算晏D多左人都唔嘈, 好舒服而且好多BORAD GAME玩, 忙裡偷閒MENUDINNER CHOICE: 腸+煙鴨胸+黑椒汁+長通粉黑椒味好香, 黑椒同長通粉出奇咁夾, 鴨胸同腸都幾多, 食得出係用心制作 蕃茄海鮮意粉海鮮好似唔洗成本咁落, 抵呀! 蕃茄汁夠香濃, 應該係新鮮蕃茄煮成, 誠意之汁! 但意粉略為過硬, 如果可以煮淋少少就好, 比較之下個人鐘意長通粉多D蜜糖雞翼雞翼+蜜糖一向都係絕配, 而心選將D味蜜糖雞翼既好味度再提升一個層次, 食落好有肉汁, 煮得岩岩好, 蜜糖又唔會死甜, D個係必叫呀!芝士蛋糕唔係是但比舊蛋糕你, 而係會係隻碟畫下花, 真係好有心機, 食落芝士味濃, 軟硬度適中, 係完美既句號呀總結黎講朋友冇介紹錯, 環境好, 食物佳, 唔算貴,  必定會再去既一個HEA點!
是晚男朋友收工話好累, 想揾個地方坐底HEA下食飯就算

咁就上樓黎左D間心選CAFE

而且好多BORAD GAME玩, 忙裡偷閒

MENU

DINNER CHOICE: 腸+煙鴨胸+黑椒汁+長通粉

蕃茄海鮮意粉
! 但意粉略為過硬
, 如果可以煮淋少少就好, 比較之下個人鐘意長通粉多D

蜜糖雞翼

芝士蛋糕

2017-08-03
$151.5 (晚餐)