見到朋友ig story話尼間餐廳唔錯,今日一於特登入觀塘食食物:青木瓜沙律🥗,酸酸辣辣幾開胃,我自己唔算好食得辣,但都覺得ok既。唔會話好特別但係都幾得意,d醬又唔會整到好臭,個人覺得還好菠蘿海鮮炒飯🍍,造型都幾靚,不過好容易畢到周圍都係,因為份量真係好多🤣用餐廳碗尼講可以裝到5個碗既飯~d料比得好足,有腰果菠蘿蝦魷魚青豆蘿蔔提子乾臘腸等等,兩個人分就啱啱夠😛味道唔算好重,每一啖飯都連埋菠蘿/提子乾食先比較刺激味蕾,適合d唔鍾意落太多味精+健康d既人食小食拼盤(大)🧆價錢都差唔多既,豬牛雞各兩串加豬頸肉,沙爹醬偏酸,豬頸肉醬料偏辣(可能因為我唔算好食得辣)醬料尼醬就不過不失,不過d肉都唔錯既,唔會太老or太油,兩個人分都係啱啱好環境就真係要特別讚下門口棵樹,上面有燈再加埋好靚既燈籠仔望住食飯真係覺得好有feel💛
見到朋友ig story話尼間餐廳唔錯,
今日一於特登入觀塘食

食物:

環境就真係要特別讚下門口棵樹,上面有燈再加埋好靚既燈籠仔
望住食飯真係覺得好有feel💛