2022-07-04 18 浏览
一向對生酮飲食都有認知亦係近幾年減肥熱潮之一打邊爐都會瘦你聽過未?今日親身黎渝味曉宇重慶老火鍋試生酮打邊爐,一坐下,店員好窩心贈送糖水比客人🧡降火🥳暖胃♥️很讚喔☆-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-:+:-☆🥘養生花膠雞鍋(生酮)+重慶麻辣鍋🥘 ❥滑牛肉(半份)食落嫩滑滲出牛肉味,真心好滑,好好食,食完已經立刻order多一份🤭❥功夫萵筍片萵筍片我最愛,估唔到可以咁切長條型,30秒,爽口!❥手打墨魚滑墨魚滑鮮味足料🥳彈牙❥海帶麵(半份)好似粉絲咁,有驚喜,生酮人士必點,食完真係飽肚,想食住瘦可以試下❥牛骨髓(半份)好香,無腥味❥珊瑚蚌好彈牙爽口,食落滿口都是海鮮鮮味,一分鐘即食❥蝦擺盤精緻有心機,食落爽口彈牙❥豬心有驚喜,從來未食過,有香濃嘅味道,食完不自覺一片一片地追下去😹❥生酮雜莓梳打❥生酮青檸梳打我飲雜莓梳打~酸酸甜甜食咗勁多嘢,不過唔驚!因為呢到有新酮🤭食住瘦ʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔʕ•ᴥ•ʔ渝味曉宇重慶老火鍋 (創紀之城五期) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-2號舖ʕ•ᴥ•ʔ
一向對生酮飲食都有認知
亦係近幾年減肥熱潮之一
打邊爐都會瘦你聽過未?
🥘養生花膠雞鍋(生酮)+重慶麻辣鍋🥘

❥滑牛肉(半份)

❥功夫萵筍片
萵筍片我最愛,估唔到可以咁切長條型,30秒,爽口!

❥手打墨魚滑
墨魚滑鮮味足料🥳彈牙

❥海帶麵(半份)

❥牛骨髓(半份)
好香,無腥味

❥珊瑚蚌
好彈牙爽口,食落滿口都是海鮮鮮味,一分鐘即食

❥蝦
擺盤精緻有心機,食落爽口彈牙

❥豬心
有驚喜,從來未食過,有香濃嘅味道,
食完不自覺一片一片地追下去😹

❥生酮雜莓梳打
❥生酮青檸梳打
我飲雜莓梳打~酸酸甜甜

食咗勁多嘢,不過唔驚!因為呢到有新酮🤭食住瘦

渝味曉宇重慶老火鍋 (創紀之城五期) (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)5樓L5-2號舖