2022-07-31
(❍ᴥ❍ʋ)JANEJEN心聲(❍ᴥ❍ʋ)♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎生唔生酮都食得,而且又有鴛鴦火鍋🍲可以照顧同人嘅口味😎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎🥘生酮友善:花膠雞湯底🥘➪ 真材實料👉🏻撈到好多件(10件8件都有)花膠、雞、蟲草花,啖啖滋味。除咗老母煲湯會落咁足料之外,真係好少數餐廳比咁多花膠😍🥘生酮友善食材🥘➪ 羅漢果茶(free) 、雜莓雞尾酒梳打👍、海帶麵、海帶、鮮牛肉、牛肉片、豚肉片、海鮮🦞龍躉魚、鮮活海蟶👍➪ 羅漢果茶無添加糖,食火鍋又可以清熱氣😙飲完會舒服啲➪ 雜莓雞尾酒梳打沒有代糖怪味👍爽➪ 海帶麵本身就偏硬,我自己就麻麻地,有朋友好鍾意食😂如果有蒟蒻粉絲/蛋白米線/蛋白麵就正🤪🤪➪ 海鮮出色,鮮活海蟶又抵食又辣新鮮!真心😍😍😍鮮牛肉、手打魚滑、手打四寶丸👍👍≡≡≡≡≡🔥私心推介🔥≡≡≡≡≡1️⃣鮮活海蟶2️⃣鮮牛肉3️⃣手打魚滑4️⃣手打四寶丸5️⃣海帶😝😝≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡🍲非生酮友善:正宗勁辣麻辣火鍋🍲➪ 聽講正宗湯底係會落好多磚牛油🧈呢度食食下,啲湯底fing到成張台都係😂碟邊都係凝固了的麻辣油~不過麻辣味非常之濃,鍾意食辣一定啱你口味!🌟整體
生唔生酮都食得,而且又有鴛鴦火鍋🍲可以照顧同人嘅口味😎
🥘生酮友善:花膠雞湯底🥘
🥘生酮友善食材🥘
➪ 羅漢果茶無添加糖,食火鍋又可以清熱氣😙飲完會舒服啲
➪ 雜莓雞尾酒梳打沒有代糖怪味👍爽
4️⃣手打四寶丸
5️⃣海帶😝😝
≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡
🍲非生酮友善:正宗勁辣麻辣火鍋🍲
🌟整體評價🌟:環境舒適,海鮮新鮮,服務態度好,食物質素滿意😀會再黎幫襯^_^
▼・ᴥ・▼
@xiaoyu_hotpot
@tongbest
#麻辣火鍋 #花膠 #花膠雞湯 #生酮火鍋 #海鮮火鍋 #海鮮推介 #觀塘美食
#重慶 #火鍋 #渝味曉宇 #麻辣火鍋 #打邊爐
#首創生酮火鍋 #生酮火鍋 #Keto #Ketohotpot