2017-09-04 1805 浏览
😋生蠔迷請注意😋上星期同強哥試左個超正既oyster feast 😍唔知大家有無去過尖沙咀既隆堡麗景酒店 ,佢地餐廳坐位雖然唔太多,但佢地既buffet卻係有好多驚喜!岩岩試左佢地咖啡亭 新出既「蠔」嘆 5 國 8 款即開生蠔 海鮮自助晚餐,真係不得不介紹!呢個自助晚餐主打任食豐富海鮮,包括阿拉斯加鱈場蟹腳及多達 5 國 8 款即開生蠔。 我同強哥都係生蠔迷,所以果晚真係食得特別開心😍可享用任食豐富海鮮,包括來自5 個國家的 8 款即開生蠔、巨型阿拉斯加皇帝蟹腳、阿拉 斯加鱈場蟹腳、翡翠螺、青口及烚蝦,真係海鮮迷既天堂!而生蠔就包括美國 Pacific Rock、澳洲 Coffin Bay、Tasmania、 Portugal Pearl、Smoky Bay、南非 Namibia、愛爾蘭 Irish Rock、Heritage 1835、法國 Argent 及 Fine De Claire 等,聽到都想encore !Hotel Panorama by Rhombus
😋生蠔迷請注意😋

Hotel Panorama by Rhombus